Ut med dusch och in med badkar hemma

Alla har vi någon gång drömt om att en dag ha det där lyxiga och ståtliga badkaret i badrummet. Visst, en dusch kan vara avkopplande på sitt sätt, men att tappa upp ett bad, kliva in i perfekt varmt vatten och bara blunda, det är lyx på riktigt.

Behöver inte vara svårt

I dag finns det badkar i alla typer av former och varianter. Allt från de enkla hörnbadkaren till de lyxiga, fristående badkaren som är gjorda för de stora badrummen. Tänk dig själv carraramarmor på badrumsgolvet, eleganta detaljer på väggarna och det där ståtliga badkaret som drar blickarna till sig. Med dagens utbud och butiker så är det inte svårt att hitta det du letar efter, och du kan bland annat hitta något här.

Lyx och elegans

Badkar är lyxigt och elegant, framförallt om du matchar det på ett snyggt sätt med övriga detaljer i badrummet. Dessutom, med dagens stora utbud, så är det inte alls svårt att komma undan för en relativt billig peng. Om du behöver tips så finns det flera olika sajter där du kan få inspiration och hjälp. Med andra ord så behöver det inte alltid vara så svårt att byta ut duschen mot ett badkar, så länge du vet vad du är ute efter.