Sugen på renovering

Börjar ni bli sugen på renovering men inte riktigt vet vad ni ska ta er an i er bostad? Då kommer vi att ge er några tips som ni kan tänka över och se om det är något som kan appliceras i ert boende.

Har ni dåligt med garderober så kanske det är så att ni skulle kunna offra ett gästrum eller liknande till att bygga om till Walk In Closet. I vår förra artikel så skrev vi om vad man bör tänka på när man planerar och genomför detta. Det kan också vara så att ni river ner era gamla garderober i ert sovrum, tapetserar och målar om sovrummet och byter ut till nya moderna garderober med bättre förvaring.

Det finns säker något annat som ni gått och funderat på. Vissa renoveringar är av det slaget att det inte behövs så mycket mer än lite färg för att klara av. Det kan vara ett sovrum, gästrum eller en källarvåning som behöver lite förbättring. Man kan göra något betydligt fräschare och trevligare med lite färg. Det behöver inte betyda flera veckors arbete för att skapa en förändring i bostaden. Lycka till med era renoveringar.