Populära fototapeteter till något av dina rum

Att inreda med fototapet var en väldigt populär trend för några år sedan som sedan dog ut. Tro det eller ej, så har trenden kommit tillbaka och det är återigen populärt att inreda med fototapeter.

Ta ut svängarna i din inredning

Det är många som börjar tröttna på den avskalade och typiskt skandinaviska inredningsstilen, där allt ska gå i toner av vitt och beige. Troligen kan det vara därför som tapeter har fått ett uppsving på senare tid.

I många år har det varit målade väggar som gäller, men en tapet ger hemmet en mer ombonad känsla. Speciellt om du väljer en lite mer vågad tapet, som en fototapet. Då kan du verkligen sätta en personlig prägel på ditt hem.

Ska du tapetsera om där hemma är det dock bra att först läsa på lite om saker som är bra att tänka på när du tapetserar. Det kan nämligen vara lite svårare att tapetsera en vägg jämfört med att måla.

Hitta fototapeter online

När du ska köpa en fototapet är det allra smidigast att göra det online. Då får du tillgång till ett enormt urval som du inte kommer att kunna hitta i en fysisk butik. Hos Walldorado finns mängder med fototapeter med olika stilar och motiv.