Bygg om och ut ditt fritidsboende

Kanske det är så att familjen har blivit större och den lilla stuga som ni haft som sommarställe börja bli för trångbodd? Det kanske är dags att bygga om och gör ert fritidsboende större.

Tänk över det hela ordentligt och kanske det är lika bra att bygga om hela stället så ni kan bo permanent där framöver. Så klart så beror det på var stugan ligger och om ni vet med er att detta är en smart lösning den dagen ni blir pensionärer. Se till att försöka kosta på er stuga så mycket som ni har råd med idag. Se det hela som en investering för framtiden. När ni går i pension så kan ni sälja er befintliga bostad och flytta till ett magiskt boende i det som en gång var ert fritidsboende.

Ni kanske inte hinner med allt på en sommar utan planera det hela väl så ni gör vissa delar denna sommar och ännu mer nästkommande år. Detta kommer också att dela ut kostnaderna under flera år så ni får en schysst budget för ert byggande. Det kan vara tak och fönster som ska bytas ut. Huset i sig kanske behöver en tilläggsisolering för att klara vintrarna bättre. Kök och badrum med tillhörande tvättstuga är något som också  behöver fixas till. Ja, som ni ser så är det en hel del som ska byggas om.

Lycka till med er renovering.